Assegurança

Assegur és una de les companyies d’assegurances líders d’Andorra i el referent en pòlisses de llar, automòbil, salut, escolar, vida i tots els tipus d’assegurances que algú pugui necessitar, incloent-hi productes específics com assegurances per a empreses, d’exèquies o salutDona i Home.

Oferir productes de qualitat és molt important per a Assegur però, per damunt de tot, la vocació de la companyia és satisfer el client.

És un equip de persones entusiastes de la seva feina que treballa per avançar-se a les seves necessitats i estar sempre al seu costat.

És per això que Assegur disposa de moltes facilitats perquè els clients puguin fer totes les gestions de la forma més còmoda possible. Un exemple n’és l’oficina virtual AssegurClient o l’app per a dispositius mòbils, que permeten fer molts tràmits les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any des de qualsevol lloc.

A més, un departament de Servei al Client, que atén qualsevol consulta, suggeriment o queixa per respondre a qualsevol situació amb temps rècord.

    

Serveis Assegur

Horaris oficines

Estem a la teva disposició de les 9 a les 18 hores ininterrompudament. No tanquem al migdia.

Horari d’estiu

Des de l’última setmana de juny fins a la primera setmana de setembre, de dilluns a dijous, de les 9 a les 18 hores i divendres de les 9 a les 15 hores.

Pàrquing gratuït

Recorda que disposem de pàrquing gratuït en qualsevol de les nostres oficines. Recorda demanar la targeta a l’oficina

Oficina central 
C/ Pau Casals, 10, planta 2
AD500 Andorra la Vella
Tel: (+376) 876 555

Aparcament Saba (davant del Mango Outlet)

Oficina Pyrénées
Av. Meritxell, 11, planta 3
AD500 Andorra la Vella
Tel: (+376) 804 850

Aparcament centre comercial Pyrénées

Web

www.assegur.com

Club Assegur

Gaudeix d'una gran quantitat de promocions i descomptes creats específicament per a tu. Vine a les oficines a recollir gratuïtament la targeta AssegurPASS i presenta-la als negocis associats al ClubAssegur. També pots identificar-t'hi amb la targeta virtual que trobaràs a l'appd'Assegur.

Mira les promocions aquí

App

Descarrega l’appd’Assegur i tingues tota la informació de les teves assegurances a la mà. A més, et permetrà descarregar el certificat per passar la ITV, accedir als darrers rebuts o fer declaracions de sinistre incloent-hi fotos, entre moltes altres coses. Tot, durant les 24 hores del dia i siguis on siguis.